Catering

Onderdak, een bed en eten

Onderdak, een bed en eten. Dat is wat vluchtelingen nodig hebben als ze in Nederland komen. Om dit te kunnen bieden, verzorgt Moods&Roots de catering bij onze opvangschepen. Met elkaar zetten we ons in voor een omgeving waar bewoners gezonde voeding krijgen, zich thuis voelen en van betekenis kunnen zijn.

Verse maaltijden

Van ontbijt tot lunch en diner, alle maaltijden worden vers bereid. Dat gebeurt in de keuken van het opvangschip of bij een mobiele keuken in de buurt. Op welke plek de koks ook aan de slag gaan, ze hanteren de HACCP-richtlijnen, hebben oog voor bewoners en zijn creatief: de standaardmenu’s bieden ruimte om te variëren met specifieke wensen.

Zelfredzaamheid

Met onze dienstverlening verbinden we iedereen die bij het opvangschip betrokken is. Bewoners kunnen een diploma of certificaat als keukenhulp behalen, helpen bij de schoonmaak of zich met ons team inzetten voor maatschappelijke organisaties in de buurt. Zo leren we elkaar beter kennen, ontstaat een fijne sfeer en zetten we samen stappen op weg naar zelfredzaamheid.