Ons team

Romina Vermant

Als dochter van een schippersgezin ben ik al geen ander vertrouwd met het water.  In 1983 ben ik geboren in België te Antwerpen, en dit is nog steeds mijn thuisbasis.  Na een carrière van 17 jaar als assistent manager en flexi-werk voor een cateringbedrijf, kreeg ik in 2022 de gelegenheid om voor River Roots te gaan werken.  Sindsdien maak ik deel uit van een dynamisch team en ben ik als hotelmanager het aanspreekpunt op onze locaties.  Communicatie en zichtbaarheid zijn mijn kernwoorden om de projecten te doen slagen.  De dankbaarheid die je terugkrijgt van bewoners geven mij dagelijks een portie energie.  Mijn vrije tijd vul ik op met quality-time voor mijn familie en vrienden. Mijn dagelijkse quote: Love the Life you live, Live the Life you Love.  Ik geloof in ieder zijn kracht, daardoor kunnen we als 1 team de mooiste resultaten behalen.

Bart Gijsbertsen

Na lang als zelfstandig bedrijfsadviseur te hebben gewerkt, gooide ik in 2012 het roer helemaal om door een klein partyschip te kopen en te gaan varen in de IJsseldelta. Van varen komt varen. Vijf prachtige jaren en vele Caribische feestjes later, vroeg een goede vriend mij om het scheepsmanagement op me te nemen van de MPS Le Formidable bij de Nieuwe Afsluitdijk. Dit schip werd in 1983 gebouwd aan de ’s-Gravendeelsedijk, waar ik toen als kind al bijna dagelijks aan de waterkant te vinden was. Ik ben bijna altijd op, in, of onder water te vinden en trek nooit ver het binnenland in. Mijn werk als locatiemanager voor River Roots is hier als vanzelf uit voortgekomen. River Roots is gespecialiseerd in de opvang van ontheemden op riviercruiseschepen en beweegt zich daarmee in een uniek sociaal-maatschappelijk spanningsveld, wat het werk voor mij extra interessant maakt. Het is bovendien ontzettend gaaf om dagelijks in een sterk team te mogen werken, op locatie of thuis in Italië.

Wichard van der Kolk

Na enkele jaren naast mijn studie actief geweest te zijn als commercieel medewerker, kreeg ik begin 2024 de kans om voor RiverRoots te komen werken. Ik ben actief als aanspreekpunt op de locaties, en daarnaast ondersteun ik het team wat gaat over de kwaliteitswaarborging binnen het bedrijf. Dit is voor mij de perfecte combinatie, waarbij ik zowel op kantoor als onderweg ben. Tevens bied ik ook lichte ondersteuning aan marketing taken, iets wat ik altijd al leuk heb gevonden. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met korfbal en tijd doorbrengen met vrienden.

Patrick Hage

Als geboren Kampenaar ben ik opgegroeid aan het water. Na lang in Enschede te hebben gewoond ben ik in november 2023 weer terug in mijn geboorteplaats. Ik heb in Enschede jaren in de zorg gewerkt met verschillende doelgroepen en vind het leuk om met mensen om te gaan. Hier krijg ik energie van. Na een kijkje te hebben genomen in de keuken van River Roots is hier een mooie uitdaging uitgekomen als hotel/locatiemanager. Ik zal op de verschillende locaties het aanspreekpunt zijn voor de mensen. Vanuit mijn vorige functies in de zorg vind ik het belangrijk om te kijken naar wat iemand wel kan i.p.v.  naar wat iemand niet kan. Zo kun je iedereen in zijn kracht zetten en kunnen we verder groeien als organisatie in een goede en dynamische sfeer.