Onderhoud

Een goed begin is het halve werk

Op het gebied van onderhoud doen we alles: we verzorgen de aansluiting op het vasteland, voeren reparaties uit en reinigen zowel de binnen- als buitenkant van het schip. Een goed begin is het halve werk. Daarom brengen we vooraf alles op orde: we geven het schip een grote beurt, sluiten verzekeringen af en regelen de benodigde certificaten.

Bewoners betrekken

Een fijne leefomgeving creëren we samen. Daarom houden we bewonersvergaderingen. We leggen uit hoe de faciliteiten op het schip werken en organiseren veiligheidsoefeningen, zodat bewoners weten wat ze moeten doen als het alarm afgaat. Om het nuttige met het aangename te combineren, vindt er na afloop vaak een activiteit plaats.

Snel schakelen

Op het schip zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week medewerkers aanwezig. Hierdoor kunnen we bij problemen snel schakelen. Bovendien hebben al onze schepen een hotelmanager. De hotelmanager coördineert de werkzaamheden, houdt de geldende wet- en regelgeving in de gaten en vormt het vertrouwde aanspreekpunt bij vragen of problemen.