Het totaalpakket

Het totaalpakket

RiverRoots is gespecialiseerd in opvangschepen voor vluchtelingen. Of het nu gaat om een onderkomen voor honderd of vijfhonderd bewoners, in ons netwerk vinden we een passend schip voor elke locatie. Daarbij nemen we alles uit handen om u compleet te ontzorgen: we regelen de aansluiting op het vasteland, doen het dagelijkse beheer en verzorgen de catering.

Onderdak

Een veilige, comfortabele leefomgeving vinden we belangrijk. Bij ons gaat er dan ook geen budget verloren aan provisie, maar komt het volledig ten goede aan bewoners. We creëren een plek waar zij zich thuis voelen en van betekenis kunnen zijn. Zo ontstaat een fijne sfeer waarin we samen stappen zetten op weg naar zelfredzaamheid.

Catering

Van ontbijt tot lunch en diner, alle maaltijden worden vers bereid. Dat gebeurt in de keuken van het opvangschip of bij een mobiele keuken in de buurt. Op welke plek de koks ook aan de slag gaan, ze hanteren de HACCP-richtlijnen, hebben oog voor bewoners en zijn creatief: de standaardmenu’s bieden ruimte om te variëren met specifieke wensen.

Hotelmanager

Op het schip zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week medewerkers aanwezig. Hierdoor kunnen we bij problemen snel schakelen. Bovendien hebben al onze schepen een hotelmanager. De hotelmanager coördineert de werkzaamheden, houdt de geldende wet- en regelgeving in de gaten en vormt het vertrouwde aanspreekpunt bij vragen of problemen.

Schoonmaak en was service

Een fijne leefomgeving vinden wij erg belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat de locaties met zorg worden onderhouden, waarbij er op elke locatie een schoonmaakteam aanwezig is. Daarnaast bieden wij ook was service, hierdoor hebben de bewoners alle faciliteiten die ze nodig hebben.