Nautisch personeel

Professioneel nautisch personeel

Op onze opvangschepen werken matrozen, machinisten en kapiteins. Zij zorgen ervoor dat alles optimaal draait. Van motor tot alarmsysteem. Van verwarming tot verlichting. En van keuken tot sanitair. Onze crew onderhoudt het schip, voert reparaties uit en maakt schoon. Door bewoners daarbij te betrekken, zetten we ons samen in voor een fijne leefomgeving.

Met mensen werken

Onze medewerkers komen uit de cruisewereld. Ze beschikken over sociale vaardigheden en zijn het gewend om met mensen te werken. Nemen we nieuwe matrozen, machinisten of kapteins aan? Dan lopen ze eerst mee met een ervaren crew. Zo maken ze kennis met het leven op een opvangschip. En ontdekken ze hoe ze in de praktijk van waarde kunnen zijn.

Vertrouwd aanspreekpunt

Al onze schepen hebben een hotelmanager. De hotelmanager coördineert de werkzaamheden, houdt de geldende wet- en regelgeving in de gaten en vormt het vertrouwde aanspreekpunt bij vragen of problemen. Hierdoor is onze betrokkenheid groot. We weten wat er speelt, schakelen snel en denken actief mee over oplossingen.